Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 600 g water
- 500 g shelled peas (see Tips)
- 200 g shelled broad beans (see Tips)
- 2 eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 120 g jamon, cut into slices (1 cm), then diced
- 40 g fino sherry (see Tips)
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1070 kJ / 254.7 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 846.8 mg
Alternatieve recepten
Zucchini soup
25 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12sa 45 dk
Polenta
25 min
Red lentil soup with cumin
55 dk
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Polenta
1sa
Yoghurt soup cups
1sa 10 dk
Tuna mousse
10min
Lentil and chorizo stew
3h 45min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Milanese risotto
25 min