Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 600 g water
- 500 g shelled peas (see Tips)
- 200 g shelled broad beans (see Tips)
- 2 eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 120 g jamon, cut into slices (1 cm), then diced
- 40 g fino sherry (see Tips)
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1070 kJ / 254.7 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 846.8 mg
Alternatieve recepten
Peas with ham
30min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15min
Baba ghanoush
1h
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Moroccan harira and chicken soup
1h
Russian beetroot salad
1h 10min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min.
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Milanese risotto
25min