Apparaten en Accessoires
Ukrainian dressed herrings
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
6 portion
Ingrediënten
-
marinated herring fillets rinsed (see Tips), cut into pieces (2 cm)450 - 500 g
-
freshly squeezed lemon juice to sprinkle30 g
-
water600 g
-
beetroot cut into pieces (3 cm)600 - 650 g
-
eggs6
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
natural yoghurt150 g
-
ground black pepper (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
3685 mg
Eiwitten
24.3 g
Calorieën
1956.7 kJ /
467.3 kcal
Vetten
36.7 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
5.5 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ukrainian cuisine
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2u.
Ukrainian chebureks
1u. 35min
Spinach and lemon cake
3u. 45min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1u.
Cheese mousse
10min
Veal stew (Blanquette de veau)
1u. 5min
Courgette omelette
40min
Chicken in peach sauce
40min
Serrano Ham and Asparagus Soup
45min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1u. 20min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Garlic Turkey Stew
45min