Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 450 g zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water
  • 570 g mushroom, fresh, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallot, halved
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine, or Marsala wine
  • Parmesan cheese, grated, to serve (see Tip)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
733.3 kJ / 175.3 kcal
Eiwitten
6.4 g
Koolhydraten
13.9 g
Vetten
11.3 g
Verzadigd vet
1.8 g
Vezels
3.4 g
Natrium
621.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten