Compatibele versies
Spiralized Butternut Squash with Italian Sausage, Gorgonzola and Walnuts
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 butternut squash (approx. 700 g), ends trimmed, peeled, quartered lengthways, deseeded and trimmed in a circular shape to fit blade width (see tips)
- 2 pinches fine sea salt, plus ½ tsp
- 30 g walnut halves
- 250 g fennel, cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 300 g pork sausages, Italian (e.g. luganega sausage), skins removed, broken up
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ¼ tsp ground black pepper
- 150 g Gorgonzola dolce, crumbled
- fresh parsley leaves, roughly chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2307.2 kJ / 551.5 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1334.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min
Chunky Guacamole
10min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Margarita
10min
Hummus with Peas and Beans
25min
Frozen Yogurt Bark
6h 10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2h
Margarita
10min
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 Min