Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¾ tsp fine sea salt
- 200 g white onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 200 g red onions, halved or quartered if too large to fit in feeder
- 150 g sour cream
- ½ tsp ground black pepper
- 30 g fresh chives, finely sliced, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 6.5 mg
Alternatieve recepten
Rye Bread Rolls- Bürli
12 Std.
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM6)
1 Std.
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Celeriac Remoulade (TM6)
Geen beoordelingen
Cullen Skink
45min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Root Vegetable Röstis (TM6)
50 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Best Basic Houmous
5 Min