
Apparaten en Accessoires
Calzone Napoletano
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 40min
4 pieces
Ingrediënten
Dough
-
water450 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (optioneel) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Voeding per 1 piece
Calorieën
1075.9 kcal /
4501.5 kJ
Eiwitten
47.5 g
Vetten
33.6 g
Koolhydraten
144.3 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
14.8 g
Natrium
2151.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland