Calzone Napoletano
TM6

Calzone Napoletano

4.5 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Dough

  • 450 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    of 20 g fresh yeast, crumbled
  • 20 g granulated sugar
  • 700 g strong white bread flour
  • 2 tsp fine sea salt

Filling

  • 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
  • 120 g passata
  • 60 - 80 g salami, to taste
  • fresh basil leaves, for topping

Dipping Sauce

  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 25 g salami
  • 300 g passata
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 piece
Calorieën
4501.5 kJ / 1075.9 kcal
Eiwitten
47.5 g
Koolhydraten
144.3 g
Vetten
33.6 g
Verzadigd vet
14.8 g
Vezels
6.8 g
Natrium
2151.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten