Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g granulated sugar
- 700 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
Filling
- 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
- 120 g passata
- 60 - 80 g salami, to taste
- fresh basil leaves, for topping
Dipping Sauce
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g salami
- 300 g passata
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 144.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2151.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Savoury Apero Stars
40 Min
Baklava
3h 45min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 Min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15 min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 Std. 10 Min
Cheesecake Brownies
1 godz. 55 min
Biscoff Cheesecake
6 Std. 20 Min