Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g granulated sugar
- 700 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
Filling
- 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
- 120 g passata
- 60 - 80 g salami, to taste
- fresh basil leaves, for topping
Dipping Sauce
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g salami
- 300 g passata
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 144.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2151.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Raw Asian Salad
10 min
Cheesecake Brownies
1h 55 min
Pasta alla Nerano
40 min
Chai Vanilla Mocktail
45 min
Stracciatella Soup
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15 min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2h 20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1h 15 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min