Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 450 g water
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 20 g granulated sugar
- 700 g strong white bread flour
- 2 tsp fine sea salt
Filling
- 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
- 120 g passata
- 60 - 80 g salami, to taste
- fresh basil leaves, for topping
Dipping Sauce
- 15 g olive oil, plus extra for greasing
- 25 g salami
- 300 g passata
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
- Eiwitten
- 47.5 g
- Koolhydraten
- 144.3 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2151.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Spanish Tortilla
1sa
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Guinness® Bread
1sa 45 dk
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Fluffy Japanese Cheesecake
1 godz. 50 min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Biscoff Cheesecake
6u. 20min