Apparaten en Accessoires
Rosemary and Sea Salt Bread
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 55min
12 portions
Ingrediënten
-
fresh rosemary leaves20 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
water400 g
-
20 g dried yeastdried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
strong white bread flour plus 2 Tbsp and extra for dusting600 g
-
olive oil plus 3 Tbsp and extra for greasing50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
coarse sea salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
372.9 mg
Eiwitten
6.9 g
Calorieën
1091.9 kJ /
261 kcal
Vetten
8.6 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
38.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Autumn Comforts
9 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Quick Bread Rolls
45 min
Endless Variations Bread
45 min
White Bread
3 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Quick Bread
50 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 godz. 50 min
Football Cake
3 godz. 30 min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45 min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min