Apparaten en Accessoires
Ciabatta olive sticks
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 5min
16 portions
Ingrediënten
-
lemon peel only, no white pith1
-
fresh oregano leaves only2 sprigs
-
water550 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
olive oil plus extra to grease45 g
-
baker's flour plus extra to dust750 g
-
sea salt2 tsp
-
pitted Kalamata olives (see Tips)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
329.9 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
888.2 kJ /
212.3 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0.7 g
Koolhydraten
35.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Classic Polish 'tort'
2u. 25min
Pistachio cream
15min
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
6u. 10min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Sugar Cookies with Lemon Curd
1u. 30min
Croissants
16u.
Portuguese Bread (Pão de água)
3u. 30min
Neapolitan pizza
1u. 30min
Pizza sauce
30min
Pizza rolls
1u. 45min
Greek pita breads
1u. 15min
Flour tortillas
1u. 10min