Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, peel only, no white pith
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 550 g water
- 3 tsp dried instant yeast
- 45 g olive oil, plus extra to grease
- 750 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 tsp sea salt
- 200 g pitted Kalamata olives (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 888.2 kJ / 212.3 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 329.9 mg
Alternatieve recepten
Freeform basic bread
1h 35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Caramel peach brioche
2h 15min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30 min
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2h
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 godz. 25 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min