Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- gluten free flour, to dust
- 90 g white rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 1 tsp gluten free baking powder
- 60 g flaked almonds
- 8 eggs
- 200 g white sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
Blueberry jam
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- 100 g jam sugar
- 50 g water
- 1 ½ tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp vegetable oil
Lemon water
- 150 g water
- 50 g freshly squeezed lemon juice
- 500 g fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced
Cream mixture
- 500 g mascarpone cheese
- 600 g pouring (whipping) cream
- 80 g icing sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- fresh mixed berries, of choice, to decorate
- fresh mint, leaves only, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529.6 kJ / 365.6 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 149.6 mg
Alternatieve recepten
Egg White Chocolate Cake
50 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 Std. 20 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Geen beoordelingen
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.