Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 200 g blanched almonds
- 4 eggs
- 50 g light olive oil
- 80 g monkfruit sweetener (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
Chocolate coating
- 200 g water
- 50 g cocoa powder
- 25 g unsalted butter
- 100 g monkfruit sweetener
Assembly
- 120 g desiccated coconut, to coat
- 250 g pouring (whipping) cream
- 120 g sugar free strawberry jam (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 276.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 58.2 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower Mash
25 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 menit
Sweet potato piklets
45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10 min
Beer Marinade
10 menit
Chocolate and strawberry domes
51hod.
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Magic muffins (Noni Jenkins)
30min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Creamy yoghurt ice cream
24 Std. 10 Min
Pineapple and orange glazed ham
2h