![Almond milk to almond pancakes Almond milk to almond pancakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b19a415c-53ca-43db-a9bf-bcd3e486c6f4/Derivates/26494d91-d24c-4a00-96cd-f831d1141a73.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond milk
- 150 g almonds
- 1000 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 120 g ripe banana, cut into pieces
- 60 g gluten free plain flour
- ½ tsp gluten free baking powder
- vegetable oil, to cook
- fresh fruit, to serve
- pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 524.1 kJ / 124.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 44.1 mg
Alternatieve recepten
Better-for-you banana pancakes
30 Min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Strawberry and puffed millet cereal bars
2h 15min
Pistachio cream
15 Min
All-in celery juice shots
5min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Protein Boosted Oatmeal
15 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min
ABC butter
30 Min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 Min