Apparaten en Accessoires
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (optioneel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
11.3 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1399 kJ /
333 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Panna cotta
6u. 15min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Brandy cashew cream
5min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11u. 30min
Pear and chocolate frangipane
2u.
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Frangipane cake
1u. 45min
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Lavender honey ice cream
12u. 25min
Gluten free lemon tart
2u. 25min