Apparaten en Accessoires
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Voorbereiding 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (optioneel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
11.3 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1399 kJ /
333 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
9u.
Chai tea
15min
Coconut coffee crunch
24u. 20min
Crispy bread with tapenade
45min
Duck ballotine
2u. 45min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4u. 5min
Hazelnut torte
3u. 15min
Chocolate fondant cake
40min