Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs, separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187.1 kJ / 522.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Jamaican style ginger bundts
25 Min
Vanilla Puff Slice
7 godz. 20 min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Potato and Rosemary Flatbread (TM6)
1sa
Lemon Pudding Souffles
40 dk
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Meringue Easter Nests
3 godz. 20 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1sa
Honey cake
49 Std. 30 Min