Apparaten en Accessoires
Charlotte Russe
Voorbereiding 20min
Totaal 3u.
8 portions
Ingrediënten
-
gelatine leaves8
-
chilled water to soak
-
sponge fingers (approx. 250 g)24
Custard filling
-
eggs separated4
-
sugar175 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream500 g
Raspberry jelly
-
gelatine leaves1 ½
-
chilled water to soak
-
frozen raspberries100 g
-
water100 g
-
caster sugar50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
149.8 mg
Eiwitten
12.5 g
Calorieën
2187.1 kJ /
522.7 kcal
Vetten
29.6 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
16.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Retro
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tiger rolls
2u. 50min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7u. 10min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1u. 30min
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2u. 10min
Lemon curd
20min
Apple crumble meringue slice
2u.
Classic lemon tart
3u. 10min
Espresso caramel sauce
45min
Bao buns
Geen beoordelingen
Chocolate Lava Cakes
55min
Edna's lemon curd tea cakes
30min