Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 24 sponge fingers (approx. 250 g)
Custard filling
- 4 eggs, separated
- 175 g sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 500 g pouring (whipping) cream
Raspberry jelly
- 1 ½ gelatine leaves
- chilled water, to soak
- 100 g frozen raspberries
- 100 g water
- 50 g caster sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2187.1 kJ / 522.7 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 29.6 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Choux pastry
2 Std.
Traditional Kaiser rolls
26u. 35min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Mini chocolate bundts
45 min
Lamington swiss roll
25u. 40min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30 min