Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g honey
- 30 g rum
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 80 g raisins
- 80 g mixed peel
- 1 tbsp dried instant yeast
- 470 g baker's flour
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g sugar
- 2 eggs
- 1 tsp bread improver (optional - see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 2 egg yolks
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp flaked almonds, to sprinkle
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393.8 kJ / 333.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 186.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apricot, Almond and Pistachio Biscotti
1h
Quince tart
1h 10min
No-cook jam
24h 15min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Cherry and almond clafoutis pudding
3 godz.
Black sesame mochi ice cream
23h
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Bannock Bread
45min
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Artisan potato bread
2h 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min