Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Voeding
- per 575 g
- Calorieën
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Eiwitten
- 104.1 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 209.7 g
- Verzadigd vet
- 111.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1187 mg
Alternatieve recepten
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 Std. 25 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Celery leaf gremolata
5min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Rum and raisin ice cream
24 Std. 10 Min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min