Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g chicken livers, trimmed
- 2 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
- 3 tsp freshly squeezed lemon juice
- 120 g lean smoked bacon, cut into pieces
- 100 g eschalots (approx. 5), cut into half
- 170 g unsalted butter
- 70 g Madeira wine (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper
- crackers or toast, to serve
- Voeding
- per 575 g
- Calorieën
- 10490.6 kJ / 2507.3 kcal
- Eiwitten
- 104.1 g
- Koolhydraten
- 34.1 g
- Vetten
- 209.7 g
- Verzadigd vet
- 111.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 1187 mg
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Chicken liver pâté
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Liquid beef stock
3h 20min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min.
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Chicken and port pâté
1h 30min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min