Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 326.2 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Béarnaise sauce
15 λεπτ.
Beurre Blanc
20 λεπτ.
Béarnaise sauce
20 λεπτ.
Béarnaise Sauce
20 λεπτ.
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Grand Marnier® soufflé
1ωρ.
Café de Paris butter
25 λεπτ.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 λεπτ.