![Beurre blanc Beurre blanc](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46383479-8F04-4812-82A8-4B6A913B834A/Derivates/5AD15913-9F4E-4CD6-8D75-7BD958E9D1AA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g salted butter, chilled and cut into cubes (2 cm)
- 60 g eschalots
- 30 g white wine vinegar
- 50 g dry white wine
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1222.7 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 326.2 mg
Alternatieve recepten
Tartare sauce
10min
Scallops with pea purée
25 Min
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise sauce
20 Min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Beurre Blanc
20 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Chimichurri
5min
Roquefort Sauce
20 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Traditional crème brûlée
25h