Apparaten en Accessoires
Gougères
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
40 portions
Ingrediënten
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)60 g
-
water190 g
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour125 g
-
cayenne pepper1 pinch
-
eggs4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
203.2 kJ /
48.4 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
2.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6u.
Seville Orange Curd
40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Candied Citrus Peels
36u. 10min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Sweet Shortcrust Pastry
35min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1u. 50min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Basil oil
10min
Lemon meringue tart
2u. 30min
Sour cream pastry
25min
Meringues
5u.