Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 190 g water
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 125 g plain flour
- 1 pinch cayenne pepper
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 203.2 kJ / 48.4 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Raspberry soufflés
1 godz. 35 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Emmental Gougères
50 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55 min