![Tapenade Tapenade](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/966CC9A1-8F35-43AE-BE6C-016AA5EB289D/Derivates/4A72E930-F7B1-44F6-BE1D-660CF7065C59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 1 - 2 sprigs fresh oregano, leaves only, to taste
- 300 g pitted Kalamata olives
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 20 - 30 g extra virgin olive oil, for covering tapenade
- Voeding
- per 50 gram
- Calorieën
- 675 kJ / 160.5 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 816 mg
Alternatieve recepten
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Smashed pea and bean dip
30min
Fermented beetroot dip
25 Std.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1hod.
Sunflower and nori filling
3klst 10 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Romesco dip
10 Min
Queso fresco
2 Std.
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Rosemary and sea salt crackers
35 min
French dressing
5min