Apparaten en Accessoires
Tapenade
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 gram
Natrium
816 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
675 kJ /
160.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
1.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Wasabi mayonnaise
10min.
Hommus
15min.
Guacamole
10min.
Hummus
5min.
Baba ghanoush
1hod.
Baba Ganoush
1hod.
Lamb Kibbeh
1hod. 30min.
Romesco dip
10min.
Whole cauliflower with pea purée
40min.
Almond thins
25min.
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16hod. 20min.
Traditional hommus
25hod. 5min.