Apparaten en Accessoires
Tapenade
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
280 g
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 gram
Natrium
816 mg
Eiwitten
1.2 g
Calorieën
675 kJ /
160.5 kcal
Vetten
16.3 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
1.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Red onion relish
50min
Caesar salad dressing
10min
Halva semifreddo
7h 30min
Pisco Sour
10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Romesco dip
10min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Traditional cocktail sauce
5min