Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet shortcrust pastry
- 50 g raw sugar
- 100 g butter, chilled, cut into cubes
- 230 g plain flour
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Frangipane cake
- 150 g butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 50 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g roasted almonds, unsalted
- 150 g caster sugar
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 40 g blanched almonds
- 250 g smooth apricot jam
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 163.4 mg
Alternatieve recepten
Apple cake
1h
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Coconut coffee crunch
24h 20 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Far Breton with prunes
2 Std.
Grape bakewell tart
1h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Poppy seed strudel
3h 15min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Apricot Danish slice
40 min
Apple tea cakes
1h 10 min.
Caribbean carrot cake
2h 10min