Apparaten en Accessoires
Black forest Christmas yule log
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
12 portions
Ingrediënten
Chocolate sponge
-
eggs4
-
white sugar plus extra for sprinkling140 g
-
cocoa powder20 g
-
plain flour140 g
-
baking powder1 tsp
Black forest filling
-
pouring (whipping) cream500 g
-
caster sugar2 tbsp
-
cocoa powder sieved30 g
-
Kirsch (see Tips)2 - 3 tbsp
-
fresh cherries pitted and cut into halves (see Tips)300 g
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
66.8 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1334.7 kJ /
317.8 kcal
Vetten
17.6 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
10.6 g
Koolhydraten
34.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Treats
33 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
White Chocolate Mini Cheesecakes
4u. 40min
Mango Swiss Roll
40min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30u.
"Little house" slice
6u. 30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Blackberry meringue cake
3u. 55min
Triple chocolate layer cake
5u. 20min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Cheesecakes in jars
4u.
Chocolate truffle cake
2u. 15min
Hazelnut meringue roulade
1u. 30min
Torta caprese with raspberry jelly
2u.