Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yoghurt
- 55 g natural yoghurt (see Tips)
- 1000 g full cream milk (see Tips)
- 50 g full cream milk powder (see Tips)
- 30 - 40 g caster sugar (optional)
- 250 g water
- 30 g lemon juice (see Tips)
Apple and blueberry compote
- 1 apple, peeled, cored and cut into 12 wedges
- 20 - 40 g caster sugar
- 50 g water
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 774.8 kJ / 184.5 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 26.1 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 68 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natural yoghurt (Varoma method)
13 Std.
Caramel toffees
2h
Irish hot chocolate
10min
Honeycomb
1h 30min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48 Std. 20 Min
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Cooking beetroot and corn
40min
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Pot-set plain yoghurt
12 godz.
Mint sauce
5min
Creamy vanilla yoghurt
13 Std.