![Rum and raisin ice cream Rum and raisin ice cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/697e4708d88b08e74ab6f1e61f5277c0/Derivates/030488c81e71a99064004a118d05288fa642ac94.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raisins
- 110 g dark rum
- 400 g full cream milk
- 400 g pouring (whipping) cream
- 100 g golden syrup
- 6 egg yolks
- 1 pinch salt (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.9 kJ / 320.5 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Citrus dust
4 Std. 10 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24u. 25min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Waffle cones
35min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Steamed Egg Cups
20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Edna's lemon curd teacake
40 Min