Apparaten en Accessoires
Rum and raisin ice cream
Voorbereiding 10min
Totaal 24u. 10min
10 portions
Ingrediënten
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
61 mg
Eiwitten
4.2 g
Calorieën
1340.9 kJ /
320.5 kcal
Vetten
18.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
10.8 g
Koolhydraten
31.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
"To die for" mini pavlovas
2u. 40min
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Indonesian yellow spice paste
40min
Indonesian white spice paste
35min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Geen beoordelingen
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Ginger butter
10min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4u. 20min
Retro prawn cocktail
20min
Spiced roasted mixed nuts
25min
Thai-style grilled pork skewers
7u. 25min
Lemon meringue cupcakes
1u. 30min