Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g raisins
- 110 g dark rum
- 400 g full cream milk
- 400 g pouring (whipping) cream
- 100 g golden syrup
- 6 egg yolks
- 1 pinch salt (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340.9 kJ / 320.5 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 61 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 Std. 20 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2h 50min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1ωρ.
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 godz. 40 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Mixed berry jam
50 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min