Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g sea salt
- 1 ½ tsp ground black pepper
- 200 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (3 cm)
- 1 onion, unpeeled, cut into halves
- 1 bunch mixed fresh herbs of choice; stalks, roots and leaves (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 2 tsp wakame flakes
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1074.3 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 53.3 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 16.9 g
- Natrium
- 17579.3 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Beef stock paste
3 Std.
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2h
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 Std. 10 Min
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10 min.
Lemon glaze madeleines
24 godz. 30 min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Mini carrot and almond cakes
1 Std. 25 Min