![Black garlic and onion jam Black garlic and onion jam](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f15d6e9f9ef4e76ef7d6a165c0fd095b/Derivates/2b3b99f10f6bd72001687a6af08587b27227b90b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 356.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 1303.1 mg
Alternatieve recepten
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Caramelised red onion chutney
24 Std.
Stir Fried Potato Shreds
20 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min