Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 500 g red onion, cut into wedges
- 10 black garlic cloves, roughly chopped
- 200 g dark brown sugar
- 1 tsp black salt flakes (see Tips)
- 200 g balsamic vinegar
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 6989 kJ / 1670.4 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 356.1 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 1303.1 mg
Alternatieve recepten
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chilli crunch (TM6)
30min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 Std. 35 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 Min
Celery leaf gremolata
5 min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15 min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min