Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g water
- 20 g brown sugar (see Tips)
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 30 g apple cider vinegar
- 300 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g rye flour
- 30 g black cocoa powder (see Tips)
- 1 tsp dried fennel seeds
- 1 ¼ tsp salt
- water, to brush
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 624.1 kJ / 149.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 245.3 mg
Alternatieve recepten
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Berry curd
15min
Artisan potato bread
2h 5min
Panettone
34sa 25 dk
Quince tart
1h 10min
Breakfast crescents
3h 5min
Spelt bread
26h
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Rye bread rolls
12h
Seeded bread loaf
3 godz. 20 min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min