Apparaten en Accessoires
Cranberry and rosemary chutney
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
2 jars
Ingrediënten
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 jar
Eiwitten
2 g
Calorieën
3922 kJ /
936 kcal
Vetten
3 g
Vezels
15.1 g
Koolhydraten
227 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Homemade Gifts
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Plum paste
1u.
Spiced Nuts with Cranberries
30min
Beef Stock Paste
45min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1u. 45min
Hot cross bun loaf
2u. 40min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2u. 15min
Cooking beetroot and corn
40min
Hearts entwined loaf
1u. 55min
Raspberry-infused vinegar
73u. 10min
Berry foam
10min
Christmas stollen
27u. 15min