Apparaten en Accessoires
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Voorbereiding 30min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
67 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Vetten
22.3 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
77.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
How sweet it is
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35min
Smoked Salmon Pâté
5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7u. 30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2u.
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24u. 35min
Pear Frangipane
1u. 30min
Chai latte parfait
29u. 5min
Brandy Chicken Liver Pâté
3u. 25min
Orange liqueur zabaglione
15min
Pâtè with Riesling
3u.
Hazelnut meringue roulade
1u. 30min