![Oranges in caramel syrup with ginger wafers Oranges in caramel syrup with ginger wafers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b89da0f-14a3-4313-a33d-679e03facc90/Derivates/66202fa2-a9b2-45ac-a382-f5223ed5d9da.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 77.4 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Lychee sorbet with vodka
8h 15min
Choux pastry
2 godz.
Candied spiced pumpkin
Geen beoordelingen
Chocolate berry baked Alaska
8 Std. 20 Min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Classic lemon tart
3h 10min
Quince paste
4h 10min
Chocolate ganache
20min