Compatibele versies
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semifreddo
- 250 g sugar
- 1 lemon, peel (no white pith) and juice
- 1 orange, peel (no white pith) and juice
- 8 egg yolks
- 500 g mascarpone cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
Walnut & cacao nib dukkah
- 40 g shelled unsalted pistachio nuts
- 40 g walnuts
- 30 g Rapadura sugar
- ⅛ tsp ground cinnamon
- 1 orange zest only (no white pith)
- 20 g sesame seeds
- 20 g pepitas
- 60 g buckinis (activated buckwheat)
- 60 g raw cacao nibs
- fresh berries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.8 kJ / 404.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 166.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5h 30 min
Smoked salmon mousse
5min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Traditional crème brûlée
25h
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Crème pâtissière
15min
Tarte tatin
2h
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Cauliflower flammkuchen
1 Std.
Apple frangipane tart
1小时 20 分钟
Crème anglaise
15min