Apparaten en Accessoires
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Voorbereiding 25min
Totaal 13u.
12 portions
Ingrediënten
Semifreddo
-
sugar250 g
-
lemon peel (no white pith) and juice1
-
orange peel (no white pith) and juice1
-
egg yolks8
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream150 g
Walnut & cacao nib dukkah
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
walnuts40 g
-
Rapadura sugar30 g
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
orange zest only (no white pith)1
-
sesame seeds20 g
-
pepitas20 g
-
buckinis (activated buckwheat)60 g
-
raw cacao nibs60 g
-
fresh berries to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
166.3 mg
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
1691.8 kJ /
404.4 kcal
Vetten
26.9 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
39.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chef favourites
57 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spicy Margarita Fizz
10min
Green Goddess Salad
10min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49u. 5min
Lemon Peel Pound Cake
1u. 50min
Hornazo
Geen beoordelingen
Gluten free Classic Polish "tort"
2u. 25min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2u. 40min
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1u.
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9u. 40min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.