![Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie) Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39ce4f601393e956314eace1bf1606c4/Derivates/ce57f80a5a4a980b4f3f616ef6ab4b438f193164.jpg)
Compatibele versies
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semifreddo
- 250 g sugar
- 1 lemon, peel (no white pith) and juice
- 1 orange, peel (no white pith) and juice
- 8 egg yolks
- 500 g mascarpone cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
Walnut & cacao nib dukkah
- 40 g shelled unsalted pistachio nuts
- 40 g walnuts
- 30 g Rapadura sugar
- ⅛ tsp ground cinnamon
- 1 orange zest only (no white pith)
- 20 g sesame seeds
- 20 g pepitas
- 60 g buckinis (activated buckwheat)
- 60 g raw cacao nibs
- fresh berries, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.8 kJ / 404.4 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 166.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Tarte tatin
2 godz.
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 Min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1 godz. 30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Salsa verde
5min
Carrot top pesto
15 dk
Celery leaf gremolata
5min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 dk
Traditional French vanilla canelé
49h 5min