Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 58.5 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Gluten free focaccia bread
1h
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Herb and garlic dip
10min
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35min