Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted to brush
- 1 vanilla pod, seeds scraped
- 50 g dark rum
- 200 g caster sugar
- 100 g gluten free flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 729.7 kJ / 174.4 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 58.5 mg
Alternatieve recepten
Lemon curd (TM6)
15min
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Gluten free focaccia bread
1sa
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Cranberry Chutney
25 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Geen beoordelingen
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24u. 30min
Ham and cheese canelé
49sa
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11u. 20min
Traditional French chocolate canelé
49sa
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3u.