Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g milk
- 50 g salted butter, plus extra melted, to brush
- 100 g plain flour
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g ham, cut into pieces
- 60 g Emmental cheese, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 554.6 kJ / 132.6 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 157.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Traditional crème brûlée
25h
Banoffie pie
26h 30min
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Chile con queso cob loaf
40 Min