Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 511.5 mg
Alternatieve recepten
Prawn and mushroom crepes
50 λεπτ.
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Geen beoordelingen
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 Std.
Twice-cooked pork belly with lentils
5ωρ. 30 λεπτ.
Cheese mousse
10 λεπτ.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1ωρ. 30 λεπτ.
Brutti ma buoni
4h 40min