Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 2.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 511.5 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 Std. 30 Min
Yellow Dyed Eggs
55 Min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 godz. 30 min
Asian master stock
1h 45 min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 menit
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min