Compatibele versies
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh shiitake mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 150 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut into 1-2 wedges to fit through feeder
- 200 g zucchini, unpeeled and trimmed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, cut into pieces
- 40 g sesame oil
- 2 tsp white sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 50 g bean sprouts
- 14 pieces spring roll pastry sheets (21 cm)
- vegetable oil, to fry
- sweet chilli sauce, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 378.5 kJ / 90.5 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 337.3 mg
Alternatieve recepten
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Santa Maria Dry Rub
5 min
Tempered chocolate
40 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Easy marshmallows
4hod. 25min
Pizza in Bianco
1h 20min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Brandy snaps
30min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
Soft Chinese bread rolls
1h 20min