Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g waxy potato, peeled, whole or cut in pieces (4 x 4 cm) to fit through feeder tube
- 15 g extra virgin olive oil
- 150 g diced bacon (see Variation)
- 60 g clarified butter, unsalted
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2236.3 kJ / 534.5 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 735.6 mg
Alternatieve recepten
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 Std. 50 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 dk
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min