Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled vegetables
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon (approx. 400-600 g), trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced.
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced, plus extra to garnish
Potato salad
- 800 g new baby potatoes, cut an even size that fit through hole in mixing bowl lid
- 1600 g water
- 1 tsp sea salt
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra to garnish
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2202.6 kJ / 526.4 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 65.7 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 2877.9 mg
Alternatieve recepten
Cafe-style miso mushrooms
25 dk
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 dk
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Furikake
5 min
Chilli crunch (TM6)
30 dk
Sichuan zucchini and eggplant
1sa 15 dk
Yoghurt with apple and blueberry compote
13h
Poached eggs using blade cover
30 dk
Poached eggs with blade cover
30 dk