Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Plum dressing
- 2 fresh passionfruit pulp, deseeded
- 60 g plum sauce (see Tips)
- 40 g lime juice
- 30 g honey
Garnish
- 15 g pine nuts
- 20 g roasted unsalted peanuts
- 15 g sesame seeds
Salad
- 200 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 200 g carrots, peeled and trimmed
- 200 g Lebanese cucumber
- 100 g papaya, peeled and deseeded
- 60 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube
- 100 g green mango, peeled and pit removed
- 100 g sashimi grade salmon (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
Toppings
- 1 tbsp peanut oil
- 60 g wonton wrappers, fried and broken into pieces
- 1 tsp Chinese five spice powder
- ½ tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938.2 kJ / 224.2 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 165.3 mg
Alternatieve recepten
Black Tahini
20min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Pickled red onions
Geen beoordelingen
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1h 30min
Traditional French vanilla canelé
49hod. 5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Black tahini
20min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5min
Citrus dust
4h 10min