Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g vegetable oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces (2 cm)
- 50 g celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)
- 1 raw chicken carcass (see Tips)
- 1200 g water
- 4 cm piece fresh ginger, unpeeled and cut into slices
- 4 - 6 cm piece fresh turmeric, unpeeled and cut into slices
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258.6 kJ / 300.8 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 390.2 mg
Alternatieve recepten
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Steamed Seafood Tower
40 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Quick herb paste
10min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Cooking White Rice
25min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25min
Minced Meat
35 Min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 Min
Basic nut butter
30min