Apparaten en Accessoires
Fish Stock
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3636.4 mg
Eiwitten
133.5 g
Calorieën
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
32.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
French vanilla canelé
49u. 5min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Hamburger Buns with Stout Beer
3u.
Vegan Cocktail Sauce
5min
Vegan ube ice cream
24u. 10min
Matcha Nice Cream
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1u.
Ube Halaya Jam
2u. 10min
Homemade miso soup
55min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24u. 40min
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min