Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Eiwitten
- 133.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 3636.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Hot and sour soup
20 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Olive oil, garlic and almond soup
5 min
Spicy turkey skewers
1h
Kimchi Sauce
20 min
Tuna mousse
10 min
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Black sticky rice pudding
9 godz. 40 min
Soy milk
24 Std. 30 Min