![Fish Stock Fish Stock](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C3D113EA-20EE-408F-848F-2F34361EC09C/Derivates/97152167-9b60-4f18-a6fe-4431f7b53ae5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g water
- 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
- 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
- ½ tsp salt
- 2 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- Voeding
- per 1315 g
- Calorieën
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Eiwitten
- 133.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 3636.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Potato Pancakes
45 Min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Jamaican carrot juice
15 Min
Lemonade
5min
Tomato Soup Paste
35 min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min
Summer seafood soup
45 Min
Steamed Lemon Cake
2h 20min
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1hod. 5min
Blueberry Coffee Cake
1hod.
Olive Vegetable Rice
1hod. 5min