Apparaten en Accessoires
Fish Stock
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
1315 g
Ingrediënten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)300 - 500 g
-
salt or to taste1 tsp
-
dried bay leaves2
-
whole black peppercorns6
-
Spanish onions cut into pieces300 - 350 g
-
carrots peeled200 g
-
fennel bulb cut in 41
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1315 g
Natrium
3636.4 mg
Eiwitten
133.5 g
Calorieën
3942.5 kJ /
942.3 kcal
Vetten
32.1 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
32.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Stocks & Pastes
6 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Thai Volcano Spare Ribs
2u.
Anniversary Cake
2u.
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Stir Fried Potato Shreds
Geen beoordelingen
Lemon Mousse with Basil Slush
25u.
Turmeric Chicken Soup
50min
Mushroom Beef Balls
50min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Cherry Amaretto Dream
10min
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8u.