Fish Stock
TM6 TM5 TM31

Fish Stock

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 g water
  • 300 - 500 g fish bones, cut into pieces (approx. 5 cm/1 in.) (see Tip)
  • 300 - 350 g Spanish onions, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 2 dried bay leaves
  • 6 whole black peppercorns

Voeding
per 1315 g
Calorieën
3942.5 kJ / 942.3 kcal
Eiwitten
133.5 g
Koolhydraten
32.3 g
Vetten
32.1 g
Verzadigd vet
0.1 g
Vezels
6.3 g
Natrium
3636.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten