Apparaten en Accessoires
Homemade Chicken Stock
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
482.7 mg
Eiwitten
21.8 g
Calorieën
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
3.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cooking White Rice
25 Min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 Std. 15 Min
Basic Chicken Stock
1 Std. 10 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Irish lamb stew
6 Std. 20 Min
Mirepoix
15 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min