![Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6) Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a77524ef1ea12d47ae36c130a64ba5e/Derivates/c8e17dd3d36c8c8889108b421c6910ca21df5456.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 84 mg
Alternatieve recepten
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1óra 50p
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Chicken and Pork Adobo
40min
Beef stock paste
3 godz.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Swedish meatballs and mash
50min