Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 84 mg
Alternatieve recepten
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Sticky pork belly with jasmine rice
1sa
Madurese chicken satay
1h 30min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Indonesian white spice paste
35 min
Chinese-style chicken
25 min