Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 84 mg
Alternatieve recepten
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Apricot Chicken
35 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz.
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min