Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickle
- 250 g soy sauce
- 200 g white sugar
- 250 g white wine vinegar
- 1 daikon, trimmed, peeled, cut into quarters and finely sliced (approx. 400-600 g)
- 1 carrot, peeled and cut into slices (3 mm)
- 2 fresh long red chillies, trimmed and thinly sliced
Potato salad
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 800 g new baby potatoes, peeled (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 200 g Kewpie mayonnaise
- ¼ tsp sesame oil
- 1 Lebanese cucumber, cut into quarters and sliced
- long red chilli, trimmed and thinly sliced to garnish
- spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1726.1 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 872.1 mg
Alternatieve recepten
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Korean pickled potato salad (peeler)
25ωρ. 10 λεπτ.
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15 menit
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 menit