Compatibele versies
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron and sage bread
- 200 g mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)
- 100 g nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)
- 150 g water
- 1 pinch saffron
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- 500 g baker's flour
- 10 g dried instant yeast
- 50 g honey
- 3 eggs
- 40 g unsalted butter, softened
- 150 g full cream milk
- 1 pinch salt
- 15 fresh sage leaves, finely chopped
- 1 tsp ground cinnamon
Ginger butter
- 120 g glacé ginger
- 1 tsp ground ginger
- 150 g unsalted butter, cut into cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1878.8 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 48.3 mg
Alternatieve recepten
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Easter Babka
2h 30min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Za'atar mix substitute
5 Min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Samke harra
35 menit
Ricotta fruit tart
1h 30min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Hazelnut chocolate brioche
2h
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min