![Celebration saffron and sage bread with ginger butter Celebration saffron and sage bread with ginger butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF381B20-89FD-4A2C-B60F-45912AF133E2/Derivates/16C7068A-75C8-4725-B20C-10F443C0E49A.jpg)
Compatibele versies
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron and sage bread
- 200 g mixed dried fruit (e.g. apricots, cranberries, sultanas)
- 100 g nuts (e.g. walnuts, pecans, pistachios)
- 150 g water
- 1 pinch saffron
- 1 dried bay leaf
- 4 allspice berries
- 500 g baker's flour
- 10 g dried instant yeast
- 50 g honey
- 3 eggs
- 40 g unsalted butter, softened
- 150 g full cream milk
- 1 pinch salt
- 15 fresh sage leaves, finely chopped
- 1 tsp ground cinnamon
Ginger butter
- 120 g glacé ginger
- 1 tsp ground ginger
- 150 g unsalted butter, cut into cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1878.8 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 55.5 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 48.3 mg
Alternatieve recepten
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 Min
Mini rum baba bundts
2h
Cloudy apple cider jelly
Nessuna valutazione
Hazelnut torte
3h 15min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3hod. 45min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2h
Lemon ice cream torte
48hod. 40min
Hazelnut quince friands
2h 25 min
Focaccia
2 godz. 5 min