Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 60 g caster sugar
- 2 eggs
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 pinch salt
- 60 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tbsp cocoa powder
- 1 tsp baking powder
- icing sugar, for dusting (see Tips)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 495.6 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 54.4 mg
Alternatieve recepten
Rosewater madeleines
30 Min
Pear and chocolate frangipane
2h
Whole orange cake with spiced syrup
2h 20min
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Rosewater madeleines
30 Min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Coconut butter cake
1 Std.
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Lemon and coconut blondies
40min