Apparaten en Accessoires
Jaffa madeleines
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
12 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter softened and cut into pieces100 g
-
caster sugar60 g
-
eggs2
-
orange zest only, no white pith1
-
salt1 pinch
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
cocoa powder1 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
54.4 mg
Eiwitten
2 g
Calorieën
495.6 kJ /
118 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
10.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Chocolate hot cross buns
2hod. 40min.
Hot cross buns
1hod. 40min.
Chocolate salted caramel petit fours
7hod. 10min.
Alphabet cupcakes
25hod. 30min.
Soft cinnamon doughnuts
50min.
Rosewater madeleines
30min.
Pretzels
1hod. 35min.
Chocolate brownie trifle
6hod.
Cotton soft Japanese cheesecake
1hod. 45min.
Brunch bread
1hod. 15min.
Mini cheese scones with savoury butter
30min.
Three cheese spinach scrolls
2hod. 15min.