Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1055.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Mussels in coconut milk
25min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Chorizo and squid stew (TM5)
5sa 30 dk
Ricotta fruit tart
1h 30min
Stuffed tomatoes
50 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1 Std. 10 Min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min