Apparaten en Accessoires
Mint choc chip ice cream
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Vetten
65.3 g
Vezels
9.8 g
Koolhydraten
37.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1u. 50min
Chevre (Matthew Kenney)
22u. 5min
Vanilla bean marshmallows
2u. 15min
Chocolate Easter egg
1u. 20min
Chocolate ice cream
12u.
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25u. 15min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1u. 10min
Chocolate Frangelico® gelato
28u.
Healthy chocolate mousse
10min
Biscuit pops
2u. 5min
Freckles
1u.
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25u. 20min