Apparaten en Accessoires
Hazelnut Bavarian
Voorbereiding 15min
Totaal 6u. 25min
8 portion
Ingrediënten
-
titanium strength gelatine leaves4
-
hazelnuts toasted100 g
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)500 g
-
egg yolks6
-
caster sugar120 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
water or rum, for brushing1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
35.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1629.8 kJ /
388 kcal
Vetten
33.3 g
Vezels
1.3 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
17.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Spiced almond eggnog
30min
Panna cotta
6u. 15min
Chocolate pudding
6u. 30min
Chocolate mousse
3u. 20min
Milanese risotto
25min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Honey crème caramels
25u. 55min
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Chocolate cake with lime cream
1u. 5min
Chocolate Frangelico® gelato
28u.
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2u. 30min
Chocolate ripple cheesecake towers
40min