Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 100 g hazelnuts, toasted
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 6 egg yolks
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tbsp water or rum, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1629.8 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 33.3 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 35.2 mg
Alternatieve recepten
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Tiramisu
5h 20min
Sabayon
15min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1h
Saint-Honore
2 Std. 45 Min
Black forest cake
5h
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30 min
Crème brûlée
7 Std.
Vanilla mascarpone parfait
2u. 40min
Hazelnut torte
3h 15 min