![Mandarin crème brûlée Mandarin crème brûlée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/828CC0CC-860E-4C40-AE8B-F00372055D4C/Derivates/56DFE96E-1A12-4155-A403-4F3BDEF27CBA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 31.8 mg
Alternatieve recepten
Chocolate pudding
6h 30min
Brioche
5h
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min
Halva semifreddo
7h 30min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10min
Salted caramel soufflés
35min
Banana sesame cake
4h 20 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Crème brûlée
7 Std.
Chocolate fondant cake
40 min