Apparaten en Accessoires
Mandarin crème brûlée
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
31.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
31.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1u.
Chocolate custard mille feuille
8u. 15min
Lemon meringue pie
3u.
Crème brûlée
7u.
Béarnaise sauce
10min
Brioche
5u.
Buttermilk balsamic sorbet
12u. 30min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2u. 30min
Asian dipping sauce
25min
Honey crème caramels
25u. 55min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Thai-style fish cakes
30min