Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 31.8 mg
Alternatieve recepten
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Chocolate volcanos
55min
Brioche fruit tarts
4h
Beef tapenade crostini
1h 40min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30 min
Crème brûlée
7 Std.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Baked cheesecake
2h 55min