Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla cream filling
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 80 g vegan butter (see Tips)
Chocolate biscuits
- 110 g vegan butter (see Tips)
- 110 g Rapadura sugar
- 30 g rice malt syrup
- 170 g wholemeal self-raising flour
- 60 g cacao powder
- 60 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 20 g filtered water, plus an extra 1 tablespoon if needed
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.4 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Freckle cake
26 Std. 40 Min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Dirt puddings
1h 30min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 godz.
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
No-bake coffee cake
7h 30min
Blueberry blondies
55 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Gluten free chocolate brownie
45 min