Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vanilla cream filling
- 100 g raw cacao butter
- 1 tbsp arrowroot flour
- 40 g pure maple syrup
- 80 g plant-based milk of choice
- 3 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 1 - 2 pinches salt
- 80 g vegan butter (see Tips)
Chocolate biscuits
- 110 g vegan butter (see Tips)
- 110 g Rapadura sugar
- 30 g rice malt syrup
- 170 g wholemeal self-raising flour
- 60 g cacao powder
- 60 g cornflour
- 1 tsp vanilla bean paste (see Tips)
- 20 g filtered water, plus an extra 1 tablespoon if needed
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 399.4 kJ / 95.1 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10 min
Robot cake
2h
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Chocolate ice cream
24h 20min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Basic vanilla cake
55min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Glacé icing
5 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Gluten free chocolate brownie
45 Min
Chocolate cupcakes
1h 20min