Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscuit base
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 40 g light brown sugar
- 2 tsp golden syrup
- 40 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder
Salted caramel
- 80 g salted butter, room temperature
- 80 g light brown sugar
- 60 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp gelatine powder
- 1 ½ tsp golden syrup
- ½ tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate mousse
- 1 tsp gelatine powder
- 2 tbsp milk
- 250 g pouring (whipping) cream
Chocolate ganache
- ½ tsp gelatine powder
- 50 g pouring (whipping) cream
- 20 g salted butter
- sea salt flakes, for sprinkling
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1092.1 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 176.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Choux pastry
2h
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Chocolate pudding
6óra 30p
Profiteroles
2h
Triple chocolate layer cake
5h 20 min
Banoffee tartlets
1h 45min
Crème brûlée
7h
Yoyo slice
2h 30min
Green onion flatbreads
55 min