Apparaten en Accessoires
Chocolate custard mille feuille
Voorbereiding 30min
Totaal 8u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
232.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Vetten
35.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
22.7 g
Koolhydraten
54.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate addiction
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Lemon meringue pie
3u.
Crème brûlée
7u.
Chocolate sauce
20min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Gravity cake
2u.
Rosewater madeleines
30min
Cheat's mascarpone
22u.
Iced puff pastry
40min
Lime meringue tartlets
2u. 40min
Pavlova towers
4u. 30min
White chocolate mousse cups
3u. 35min
Classic lemon tart
3u. 10min