Apparaten en Accessoires
Chocolate custard mille feuille
Voorbereiding 30min
Totaal 8u. 15min
6 portions
Ingrediënten
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
232.6 mg
Eiwitten
8.9 g
Calorieën
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Vetten
35.3 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
22.7 g
Koolhydraten
54.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate addiction
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pavlova
6 godz.
Profiteroles
2 godz.
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Buttermilk scones
35 min