Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banana ice cream
- 5 ripe bananas (approx. 500 g), cut into slices
- 1 tsp vanilla bean paste
- 45 g pouring (whipping) cream
Caramel sauce
- 80 g butter, cut into pieces
- 110 g double cream
- 40 g dark brown sugar
- 40 g caster sugar
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- ½ tsp fine sea salt
Vanilla sponge
- butter, for greasing
- 125 g caster sugar, plus extra for sprinkling
- 5 eggs, room temperature
- 1 tsp vanilla bean paste
- 125 g self-raising flour
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1600.4 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 287.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova
6 Std.
Salted caramel sauce
40p
S'mores cupcakes
2 Std. 40 Min
Choux pastry
2j
Salted caramel soufflés
35p
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Rosewater madeleines
30p
Honey crème caramels
25u. 55min
Vanilla honey cupcakes
1h 20 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5 min
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30 min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min